Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marcin marcinek przemek kozłowski (3951 niezalogowanych)
66 Postów
Darcia K
(Darcia)
Początkujący
brzydal napisał:

...wielkiego

nabrzmialego,fallusa...[/quote]

Widocznie Tobie takiego brakuje i zakompleksiony postrzegasz swiat wylacznie przez pryzmat wielkich fallusow

Takze wracajac do tematu, kompleksy zdecydowanie nie kreca, chamstwo, grubianstwo obrzydza i zniecheca. Facet musi miec znacznie wiecej do powiedzenia i operowac tekstami na nieco wyzszym poziomie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...z

pulsujaca zyla...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
lizzi napisał:
[quote]
a i obiadek w niedzielę facet gotuje

a zebys wiedziala, ze sa faceci ktorzy gotuja obiady w domu...spytaj sie mojej zony, mi to nie przeszkadza bo lubie gotowac, a zona nie lubi chociaz potrafi niezle....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
BiZi napisał:
[quote]lizzi napisał:
BiZi napisał:
Darcia napisał:
Andre ved mark napisał:
Darcia napisał:

dobra darcia ......teraz się staram i co ?? pewnie klapa

Widzisz... wam facetom do szczescia wystarcza tylko ladnie wyeksponowane duze biusty
A my kobiety chcemy czegos wiecej...

biust nie jest najwazniejszy, kobieta musi miec poukladane w glowie, rozumiec otaczajacy ja swiat, troche oleju w glowie nie zaszkodzi, musi miec zainteresowania o ktorych moze porozmawiac z facetem ( ale nie ciuszki i kosmetyki - i nie koniecznie samochody ), zadbana, nie musi wygladac jak P. Anderson ale musi sie podobac, czysta ( bo w obecnych czasach to roznie bywa z higiena wsrod Pan i Panow ), samodzielna ( kobiety tez potrafia wymienic zarowke ), nie nawidze materialistek....i jezeli chodzi o mnie to musi miec sliczne oczy

materialistka nie bo trzeba na nia i dom pracować
samodzielna tak bo sama odwali robotę

hehe dobry jestes powiedz teraz po co kobiecie taki koles jak ty ,równie dobrze walnie sobie plakacik na pół ściany z Tomem Cruise

1. Trzeba na dom i na nia pracowac?- a sama nie potrafi pracowac? oczekuje , ze wszystko facet zarobi i kupi? Na dom i utrzymanie trzeba wspolnie pracowac, ale materialistka tergo nie zrozumie....

2. Samodzielnosc- sa rzeczy do zrobienia ktore kobieta tez potrafi zrobic w domu (np. pomalowanie pokoju dla dziecka), tyle ze niektore to uwazaja sie za ksiezniczki i wyreczaja sie facetem....

tylko nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora np.ja ciągnę 3 etaty i dom
materialistką jestem choć nie wydaje bo mam wszystko i wiem ze sa kobity w polsce co jak forsę ma to na 2 dzień jej już nie ma
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
lizzi napisał:
[quote]BiZi napisał:
lizzi napisał:
BiZi napisał:
Darcia napisał:
Andre ved mark napisał:
Darcia napisał:

dobra darcia ......teraz się staram i co ?? pewnie klapa

Widzisz... wam facetom do szczescia wystarcza tylko ladnie wyeksponowane duze biusty
A my kobiety chcemy czegos wiecej...

biust nie jest najwazniejszy, kobieta musi miec poukladane w glowie, rozumiec otaczajacy ja swiat, troche oleju w glowie nie zaszkodzi, musi miec zainteresowania o ktorych moze porozmawiac z facetem ( ale nie ciuszki i kosmetyki - i nie koniecznie samochody ), zadbana, nie musi wygladac jak P. Anderson ale musi sie podobac, czysta ( bo w obecnych czasach to roznie bywa z higiena wsrod Pan i Panow ), samodzielna ( kobiety tez potrafia wymienic zarowke ), nie nawidze materialistek....i jezeli chodzi o mnie to musi miec sliczne oczy

materialistka nie bo trzeba na nia i dom pracować
samodzielna tak bo sama odwali robotę

hehe dobry jestes powiedz teraz po co kobiecie taki koles jak ty ,równie dobrze walnie sobie plakacik na pół ściany z Tomem Cruise

1. Trzeba na dom i na nia pracowac?- a sama nie potrafi pracowac? oczekuje , ze wszystko facet zarobi i kupi? Na dom i utrzymanie trzeba wspolnie pracowac, ale materialistka tergo nie zrozumie....

2. Samodzielnosc- sa rzeczy do zrobienia ktore kobieta tez potrafi zrobic w domu (np. pomalowanie pokoju dla dziecka), tyle ze niektore to uwazaja sie za ksiezniczki i wyreczaja sie facetem....

tylko nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora np.ja ciągnę 3 etaty i dom
materialistką jestem choć nie wydaje bo mam wszystko i wiem ze sa kobity w polsce co jak forsę ma to na 2 dzień jej już nie ma

jezeli jestes sama i wszystko masz na swojej glowie to cie podziwiam, bo to ciezkie zadanie, a jezeli masz faceta to ci wspolczuje, ze ci nie pomaga w obowiazkach domowych.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Darcia napisał:
brzydal napisał:

...wielkiTobie takiego brakuje i zakompleksiony postrzegasz swiat wylacznie przez pryzmat wielkich fallusow

Takze wracajac do tematu, kompleksy zdecydowanie nie kreca, chamstwo, grubianstwo obrzydza i zniecheca. Facet musi miec znacznie wiecej do powiedzenia i operowac tekstami na nieco wyzszym poziomie...

ego

nabrzmialego,fallusa...

[/quote]

darcia to nieokiełznana , inteligentna amazonka . a czemu nie znalazła tarzana ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Darcia K
(Darcia)
Początkujący
BiZi napisał:

2. Samodzielnosc- sa rzeczy do zrobienia ktore kobieta tez potrafi zrobic w domu (np. pomalowanie pokoju dla dziecka), tyle ze niektore to uwazaja sie za ksiezniczki i wyreczaja sie facetem....[/quote]

1. A kto zajmie sie domem i wychowaniem dzieci, kiedy przyjda na swiat? Czy wtedy kobieta na drugi dzien po porodzie ma stawic sie na miejscu pracy tylko dlatego, ze wymagasz od niej pracowitosci?! Na pewnym etapie zycia, pewne obowiazki dzieli sie nieco inaczej kobieta nie zawsze moze pracowac przynoszac pieniadze do domu, bo tak od niej oczekuje jej ukochany facet materialista. Niestety tak zostala stworzona kobieta, ze nie zawsze jej prace mozna przeliczyc na ekwiwalent pieniezny. Zyjac z kims nie mozna myslec tylko kategoriami wspolnego dorabiania sie.

2. Oczywiscie, ze potrafimy malowac ale wy to zrobicie znacznie szybciej poniewaz los was obdarzyl wieksza sila i po to dostaliscie takie warunki fizyczne aby moc pomagac kobietom A przy okazji... my kobiety bardzo lubimy patrzec kiedy prezycie swoje cialka przy nieco trudniejszych pracach domowych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Lizzi >>>> odpusc please........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
marianek73 napisał:
Lizzi >>>> odpusc please........

proszę proszę idę na spacer i na obiad do restauracji bo nie mam zamiaru gotować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Darcia K
(Darcia)
Początkujący
Andre ved mark napisał:

darcia to nieokiełznana , inteligentna amazonka . a czemu nie znalazła tarzana ?[/quote]

Chyba prawdziwych tarzanow juz nie ma... albo wszyscy wpadli w sidla milosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok